VähäE palaa uusimmalla singlellään amisaikoihin ja vuoteen 05 (biisi ulkona: 25.3.2022)

Tuorein single poikkeaa aiemmasta materiaalista. Biisi edustaa hieman raskassoundisempaa rakkausnostalgiaa. 

Nollaviis niminen kappale sijoittuu vuoteen 2005, jolloin VähäE vasta opiskeli kuljetusalaa ammattikoulussa. Tarinan päähenkilö tapaa lukion bileissä tytön, joka vie jalat alta. Unelmien daami löytyi, mutta pian käy ilmi, ettei juttu menekään kuin saduissa. Kyseessä ole prinsessa, vaan jotain ihan muuta. 

Odotamme biisille aiempaakin laajempaa kuulijakuntaa. Moni nuori elää varmasti tälläkin hetkellä kappaleessa kuvattun kaltaista elämäntilannetta ja vastaavia muistoja lienee enemmän tai vähemmän jokaisella jokaisella miehellä. Ehkä joku nainenkin saattaa tunnistaa tarinasta itsensä.  

Naisääni, joka vierailee kappaleen loppupuolella, kuuluu turkulaiselle Tina Salmiselle.


Kuka VähäE? 

VähäE on räppäävä Rekkamies turusta. Edellinen biisi: Tien päällä julkaistiin vuoden 2022 alussa ja se sai rekkaa ajavan miesyleisön ja spottaajat luukuttamaan biisiä toden teolla. 

Vaikka biisi ei päässyt Spotifyn virallisille editorial-listoilla lainkaan, yleisö kuunteli sitä niin paljon, että se nousi lopulta Spotifyn automaattisesti päivittyvälle viraalilistalle, jossa se ylsi parhaimmillaan sijalle 7. Kaiken kaikkiaan orgaanisia Spotify-kuunteluita on tullut nyt jo lähes 50 000. 

Lisäksi kappaleen ääniraitaa on käytetty jo yli 135 kertaa eri TikTok-videoilla. Julkaisun tiimoilta VähäE:stä tehtiin myös iso juttu Rahtarit-lehteen sekä Turun Sanomiin. 


Mitä muuta on luvassa?

Rekkamiehen tarina tulee jatkumaan vielä, sillä olemme sopineet jo yhteistyöstä legenraadinen rekkajumala Matti-Eskon kanssa. Hän tulee siis feattaamaan yhdelle VähäE:n tulevista singleistä. Tähän väliin kuitenkin hieman rakkausnostalgiaa ja sen jälkeen pakollinen kesäbiisi.  
🗞️ Lisätiedot / Haastattelupyynnöt
💚 Lisää kappale soittolistallesi