LEVY-YHTIÖ

Haluaisitko tienata musiikilla myös rahaa? Joko olisi aika siirtyä ammattilaiseksi?  


Me kerromme sinulle salaisuuden. Oletko valmis? Tässä se tulee: Kukaan ei tule hakemaan sinua kotoa keikkalavoille, etkä tule menestymään, ellet itse sijoita urakehitykseesi.  

Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen. Vaikka joka ainoa levy-yhtiö olisi toistaiseksi sulkenut oven nenäsi edestä, tässä on vielä yksi luukku kolkuteltavaksi. 

Me etsimme nälkäisiä artisteja, jotka haluavat oikeasti ammattilaiseksi ja ovat valmiit tekemään töitä sen eteen. Etsimme artisteja, jotka ovat valmiit panostamaan musiikkiuraansa myös itse, eivätkä odota että taivas tipahtaa heidän syliinsä ilmaiseksi. 

Ota musiikkiura omiin käsiisi

Tie tähtiin ei ole helppo. Moni odottaa koko elämänsä tilaisuutta näyttää kyntensä major-labelien kykyjenetsijöille vain saadakseen tympeän vastauksen. Valitettavan usein lahjakkuuksia on tarjolla enemmän kuin taivaspaikkoja.

Onneksi nykyään, jokaisella on mahdollisuus tehdä asioita itse tai ottaa tuekseen kaltaisemme pieni, mutta ärhäkkä musiikkituotantoyhtiö.

Käytä meitä astinlautana 

Ja jos tavoitteenasi on major, me olemme mielellämme astinlautasi. Referenssit ovat kaikki kaikessa ja heidän on helpompi tarttua jo menestyvään artistiin kuin vielä täysin tuntemattomaan wannabee-staraan.

Toisaalta, kun pääset ilman majoria tarpeeksi pitkälle, et ehkä tarvitsekaan enää muita kuin itsesi ja meidät.

Säilytä 100% striimituloista itse tai rahoita osa julkaisujesi tuotannoista prosenteilla

Kun investoit itse omaa rahaasi julkaisun tuottamiseen, saat pitää myös siitä saamasi tulot itse. Siinä missä major-labelien maksamat rojaltit liikkuvat tavallisesti 20% hujakoilla, sinä saat 100%, ellet itse päätä toisin.

Meillä artisti päättää siis rojalttinsa aina itse. Jos olet saanut aiemmin hyvin kuunteluita suoratoistopalveluissa, etkä halua pitää kaikkia striimitulojasi itse, voimme ehkä sopia siitä osuuksien jakamisesta, jolloin tulevia tuotantojasi sekä ehkä myös markkinointitoimenpiteitä voidaan rahoittaa striimeistä saatavilla tuloilla. 

Saat tueksesi tiimin, joka on koottu erikseen sinua varten

Jokainen artisti on erilainen, eikä jokaiseen projektiin aina sovi sama kokoonpano. Siksi kokoamme kuhunkin musiikkituotantoprojektiin kullekin artistille oman henkilökohtaisen cowrite- ja tuotanto- ja/tai markkinointitiimin tarpeen mukaan.

Tämä tiimi auttaa sinua musiikkiurasi mutkikkaalla polulla ja täydentää sinulta puuttuvaa osaamista, coachaa, mentoroi ja pitää pyörät pyörimässä. Et siis enää ole yksin. 

Kun toimintasi kehittyy, tiimikin kasvaa

Tarpeen mukaan tiimiä voidaan täydentää uusilla osaajilla sitä mukaa kun toimintasi kehittyy. Biisintekijöiden ja tuottajien lisäksi saatat tarvita apua esimerkiksi keikkamyyntiin, markkinointiin, musiikkivideon toteutukseen ja moniin muihin asioihin, joista kaikki eivät välttämättä ole ajankohtaisia yhteistyömme alussa.

Olisiko aika aloittaa yhteistyö? 

Jos sinusta tuntuu, että me voisimme olla oikea taho auttamaan sinua eteenpäin musiikkiurallasi, laita meille viestiä. Pistä viestisi liitteeksi myös jonkinlainen ääninäyte (kännykkädemokin riittää) ja kerro mitkä ovat suurimmat haasteesi musiikkialalla menestymisen tiellä.  

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Tyypillisesti jo päivän tai parin sisällä.  

✉️ Ota yhteyttä