LEVY-YHTIÖ

Haluaisitko tienata musiikilla myös rahaa? Joko olisi aika siirtyä ammattilaiseksi?


Me kerromme sinulle salaisuuden. Oletko valmis? Tässä se tulee: Kukaan ei tule hakemaan sinua kotoa keikkalavoille, etkä tule menestymään, ellet itse sijoita urakehitykseesi.  

Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen. Vaikka joka ainoa levy-yhtiö olisi toistaiseksi sulkenut oven nenäsi edestä, tässä on vielä yksi luukku kolkuteltavaksi. 

Me etsimme nälkäisiä artisteja, jotka haluavat oikeasti ammattilaiseksi ja ovat valmiit tekemään töitä sen eteen. Etsimme artisteja, jotka ovat valmiit panostamaan musiikkiuraansa myös itse, eivätkä odota että taivas tipahtaa heidän syliinsä ilmaiseksi. Meillä homma toimii kuukausimaksulla. 

Lue mallistamme lisää täältä 👇


Tiedotteet


  Ota musiikkiura omiin käsiisi

  Tie tähtiin ei ole helppo. Moni odottaa koko elämänsä tilaisuutta näyttää kyntensä major-labelien kykyjenetsijöille vain saadakseen tympeän vastauksen. Valitettavan usein lahjakkuuksia on tarjolla enemmän kuin tähtien joukossa.

  Onneksi nykyään, jokaisella on mahdollisuus tehdä asioita itse ja ottaa tuekseen kaltaisemme pieni, mutta ärhäkkä musiikkituotantoyhtiö. Ero major-laibeliin on se, että siinä missä major-label odottaa artistin työskentelevän heille, me odotamme että me pääsemme työskentelemään artistille. 

  Rakennamme artistin urakehityksen mahdollistamiseksi mallin, jonka avulla hän voi tulla tähdeksi ja ylläpitää elämää omalla hehkullaan.  ..tai kokeile käyttää meitä astinlautana 

  Jos tavoitteenasi on kuitenkin päästä majorille, me olemme mielellämme astinlautasi. Referenssit ovat kaikki kaikessa ja heidän on helpompi tarttua jo menestyvään artistiin kuin vielä täysin tuntemattomaan wannabee-staraan.  

  Toisaalta, kun pääset ilman majoria tarpeeksi pitkälle, et ehkä tarvitsekaan enää muita kuin itsesi ja meidät. Eli kyllä, salainen tavoitteemme on tällöinkin se, että päädyt omasta halustasi jatkamaan meidän kanssa, vaikka majorilla lupailtaisikin sinulle kuuta taivaalta. 

  Emme kuitenkaan estele, jos haluat silti lähteä.   Omistat itse tuotantojemme master-oikeudet

  Kun investoit itse omaa rahaasi julkaisun tuottamiseen, saat pitää myös leijonan osan tuotoista itse. Siinä missä major-labelien maksamat rojaltit liikkuvat tavallisesti 20% hujakoilla ja he omistavat masterin, sinä saat meidän kanssamme pitää masterin omistuksen itselläsi ja tuottoprosentikin on aivan eri luokkaa.  

  Kuten sanottua, me työskentelemme sinun tavoitteidesi hyväksi - ei toisinpäin.

  Meillä artistin rojalttia voidaan myös muuttaa ajan myötä. Jos olet saanut aiemmin hyvin kuunteluita suoratoistopalveluissa, etkä halua pitää kaikkia striimitulojasi itse, voimme ehkä sopia että tuotoilla rahoitetaan tulevia tuotantojasi ja niiden markkinointikuluja.  

  Meidän kanssamme asioista voi neuvotella ja sinulla on valtaa, koska omistat itse masteroikeudet.  Saat tueksesi tiimin, joka on koottu erikseen sinua varten

  Jokainen artisti on erilainen, eikä jokaiseen projektiin aina sovi sama kokoonpano. Siksi kokoamme kuhunkin musiikkituotantoprojektiin kullekin artistille oman henkilökohtaisen cowrite- ja tuotanto- ja/tai markkinointitiimin tarpeen mukaan.

  Tämä tiimi auttaa sinua musiikkiurasi mutkikkaalla polulla ja täydentää sinulta puuttuvaa osaamista, coachaa, mentoroi ja pitää pyörät pyörimässä. Et siis enää koskaan lyö yksin päätäsi seinään!   Kun toimintasi kehittyy, tiimikin kasvaa

  Tarpeen mukaan tiimiä voidaan täydentää uusilla osaajilla sitä mukaa kun toimintasi kehittyy. Biisintekijöiden ja tuottajien lisäksi saatat tarvita apua esimerkiksi keikkamyyntiin, markkinointiin, musiikkivideon toteutukseen ja moniin muihin asioihin, joista kaikki eivät välttämättä ole ajankohtaisia yhteistyömme alussa.  Oletko valmis sinkoamaan itsesi tähtien joukkoon? 

  Jos sinusta tuntuu, että me voisimme olla oikea taho auttamaan sinua eteenpäin musiikkiurallasi, laita meille viestiä. Pistä viestisi liitteeksi myös jonkinlainen ääninäyte (kännykkädemokin riittää) ja kerro mitkä ovat suurimmat haasteesi musiikkialalla menestymisen tiellä.  

  Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Tyypillisesti jo päivän tai parin sisällä.  

  ✉️ Ota yhteyttä