ESME teki miehelleen rakkauslaulun ja esitti sen omissa häissään - virallinen julkaisu 18.2.2022

ESMEN viides single "Oot mun maailma" on ultimaattinen hääbiisi. Esme kirjoitti sen alkuaan omalle miehelleen. Biisin ensiesitys oli jo häissä, viime vuoden elokuussa.

Esme ja Joni Taka, Söpö pari

Kappaleessa Esme kuvaa kaikkia niitä tunteita joita hän tuntee puolisoaan kohtaan. Rakkautta, ystävyyttä ja kumppanuutta. Periaatteessa biisi voisi sopia kuvaamaan muutakin kuin romanttista rakkautta, mutta sen alkuperäinen tarkoitus on ollut toimia nimenomaan tässä hääkontekstissa. 

Joni on tukenut Esmeä myös musiikkiuran rakentamisessa. Hän esimerkiksi feattasi Esmen ensimmäisellä "Rakasta" -singlellä käyttäen nimimerkkiä "Jonzikka". Esmen musiikkiuraa on siis alusta asti rakennettu yhdessä. 

Uusimman singlen sanoitus syntyi nopeasti. Pohjalla oli BirdyHeadin tekemä pianovetoinen biitti, jonka päälle Esme kehitti laulumelodian ja sanoituksen ensimmäisen version. 


- Esitin sen meidän häissä Jonille viime vuoden elokuussa. Paikalla tainnut olla yhtään kuivaa silmäparia, Esme kuvailee herkkää hetkeä.


Esme laittoi häiden jälkeen kappaleesta pätkän myös TikTokkiin ja biisi sai jo tuolloin paljon hyvää palautetta. Videolla hän laulaa laulua Jonille hääpuvussaan. Appi-ukko sanoi jo häissä, että biisi tulisi levyttää, joten lopulta tästä alunperin sisäpiirille tarkoitetusta kappaleesta päätettiin tuottaa myös virallinen julkaisu. 

Biisituotannosta vastasi Esmen levy-yhtiö HIT HAPPENS ja vastaavana tuottajana toimi BirdyHead. Lauluosuudet äänitettiin SAKON STUDIOLLA, joka toimii myös kappaleen kustantajana.

Biisin jakelee Music Production Alliance ja se löytyy suoratoistopalveluista ystävänpäiväviikon perjantaina 18.2.2022.  

🗞️ Lisätiedot / Haastattelupyynnöt@esmevirallinen I wrote this song to my husband. 🤍#newsong#spotifysuomi#staytuned#wedding ♬ alkuperäinen ääni - Esmevirallinen